JSport.roJSport.ro
foto: Jos Joosten
foto: Jos Joosten

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda a pierdut şi al doilea meci al zilei din cadrul turneului amical desfăşurat în Olanda, 28-30 (9-19) cu portughezii de la ABC Braga.

Ca şi în prima partidă, turdenii au început extrem de prost şi duelul de duminică seară, astfel că au fost nevoiţi să alerge în permanenţă după adversari. Handbaliştii clujeni au reuşit contraperformanţa de a marca doar trei goluri în primele 15 minute ale meciului cu învingătorii sârbilor de la RK Sloga, aşa că soarta acestuia părea decisă încă de la pauză, portughezii intrând la vestiare cu un avantaj de 10 goluri, 19-9.

După reluare, Potaissa a practicat un handbal diferit faţă de prima parte, profitând şi de relaxarea din jocul adversarilor, astfel că a reuşit să „strângă” tot mai mult diferenţa odată cu apropierea finalului. Avantajul handbaliştilor din Braga a fost, însă, imposibil de recuperat în totalitate, iar partida s-a încheiat cu scorul de 30-28 în favoarea portughezilor.

Elevii lui Horaţiu Gal vor juca, luni, împotriva celeilalte echipe din grupa I, RK Sloga, de la ora 16:00, iar marţi vor încheia turneul cu un meci de clasament, adversar fiind o formaţie din grupa vecină.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.