JSport.roJSport.ro

turda-potaissaEchipa de handbal masculin Potaissa Turda a pierdut primul meci cu CSM Bucureşti, din semifinalele Ligii Naţionale, 23-29 (11-12). Elevii lui Horaţiu Gal au ţinut aproape de actuala vicecampioană a României doar 50 de minute, gazdele reuşind să se distanţeze pe final.

După un joc echilibrat în prima repriză, una în care Potaissa a reuşit să revină de fiecare dată când a fost condusă, la pauză bucureştenii au intrat doar cu un gol avans, 12-11. Scenariul s-a păstrat şi în partea a doua a jocului, CSM-ul având mai mereu un mic pe plus pe tabelă, însă Potaissa a cedat în ultimele 10 minute, Radu Lazăr şi colegii săi pierzând acest meci la o diferenţă de şase goluri.

Potaissa poate egala, însă, situaţia la general joi, atunci când a doua partidă a seriei va avea loc în Sala “Gheorghe Bariţiu” din Turda, formaţia din judeţul Cluj fiind obligată să învingă pentru a mai păstra şanse de a accede în finală. Partida va începe la ora 18:00, iar o victorie a turdenilor va face ca meciul decisiv să aibă loc la Bucureşti, duminică.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.