JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Mircea Roşca

Meciul dintre SCM Politehnica Timişoara şi AHC Potaissa Turda a fost ultimul al primei etape din Liga Zimbrilor.

Partida s-a disputat în această după-amiază în Sala ,,Constantin Jude” din Timişoara, iar cele două echipe au terminat la egalitate 26-26, (12-17).

În primele minute, echipele au mers cap la cap, iar apoi turdenii au început să se distanţeze uşor, 9-5. Atacul bun al oaspeţilor a continuat şi nu au ratat nicio minge, iar la pauză conduceau cu 17-12.

Potaissa s-a întors relaxată de la vestiare, crezând că meciul este câştigat, şi a făcut greşeli în apărare, iar timişorenii au profitat şi au reuşit să egaleze la 21 în minutul 45. În minutele următoare, echipele au menţinut egalitatea şi niciuna nu a reuşit să se distanţeze. Irimuş a apărat excelent în ultimele secunde, iar Turda a reuşit să câştige un punct din confruntarea cu Timişoara, 26-26.

Thalmaier şi Talas au fost cei mai buni marcatori ai Potaissei, ambii cu 5 goluri, iar din tabăra gazdelor s-a remarcat Sadoveac cu 12 goluri. Următorul meci pentru formaţia lui Horaţiu Gal este în 15 septembrie de la ora 18:00, pe teren propriu, cu CSU Suceava.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.