foto: Potaissa Turda, facebook

Potaissa Turda, echipă aflată pe locul 2 în Liga Zimbrilor, a încheiat un parteneriat care îi măreşte substanţial bugetul.

Turdenii vor fi sponsorizaţi de Loteria Română, iar contractul se întinde, deocamdată, până la finalul sezonului.

“Ne bucură și ne onorează că una dintre instituțiile cu tradiție ale societății românești se alătură proiectului nostru. Consideram că acest parteneriat încheiat pentru sezonul în curs poate reprezenta un prim pas pentru o colaborare pe termen lung cu beneficii semnificative, atât pentru clubul nostru, cât și pentru Loteria Română. În ceea ce ne privește, sprijinul financiar primit în baza contractului încheiat cu Compania Naționala Loteria Română, completează fondurile alocate participării în competițiile naționale, atât la nivel de seniori, cât și la juniorii clubului AHC Potaissa Turda.

Din perspectiva partenerului nostru, Loteria Română, cred că se distinge ca și un real avantaj de imagine asocierea cu AHC Potaissa Turda, unul dintre puținele cluburi de handbal din România care investește semnificativ în jucători autohtoni și în special în tinerii care activează la toate categoriile de vârstă în cadrul clubului nostru”, a declarat preşedintele Flaviu Sâsâeac.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte