JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Action Foto

AHC Potaissa Turda a jucat în această după-amiază returul din sferturile de finală ale Cupei Challenge cu norvegienii de la FyllingenBergen şi s-a calificat în semifinale cu scorul general 59-56.

Turdenii au făcut deplasarea în Norvegia cu un avans de cinci goluri, după ce au câştigat partida tur disputată la Turda, scor 29-24.

În prima repriză a dominat echilibrul între cele două echipe, gazdele reuşind să se desprindă pe final şi să intre la vestiare cu un avantaj de două goluri, 14-12. Echilibrul a continuat să predomine şi în prima jumătate a reprizei secunde, norvegienii reuşind să se desprindă în minutul 46 la două goluri, 22-20.

În minutul 52, turdenii au fost conduşi la patru goluri, 27-23, dar au reuşit să se apropie pe tabelă, scorul final al partidei fiind 32-30 pentru gazde. Datorită diferenţei mari din tur, Potaissa a reuşit să se califice în semifinalele Cupei Challenge, scorul general fiind 59-56.

Potaissa va intâlni în semifinale formaţia islandeză Vestmannaeyjar, turul urmând să se dispute în 21-22 aprilie în Islanda, iar returul în 28-29 aprilie în Turda.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.