JSport.roJSport.ro

13147525_469057863284878_7782611006024055283_oA mai rămas o zi până la ultimul mare eveniment handbalistic al sezonului intern feminin, Final Four-ul Cupei României.

Organizat în acest an la Cluj, competiţia va beneficia de o premieră istorică, astfel că spectatorii care se vor afla la Sala Polivalentă pot vedea viteza mingilor aruncate de jucătoare spre porţile adverse. Acest lucru va fi posibil datorită unor radare speciale instalate de către Federaţia Română de Handbal (FRH), acestea contribuind din plin la spectacolul din următoarele două zile.

„Va fi în premieră acest sistem pentru handbalul românesc, el există deja în competiţiile din străinătate, şi ne bucurăm că am reuşit să atragem parteneri care pot să ne ofere acest detaliu. La Cluj va fi un spectacol interesant, 15 jucătoare din echipa naţională vor evolua şi e important să le vedem pentru că pe 5 iunie avem meci oficial cu Naţionala. Mi-ar plăcea să fie sala plină, deşi nu cred asta, dar sper să fie cât mai mulţi spectatori care să dea amploare unui eveniment aşa de frumos”, a spus preşedintele RFH, Alexandru Dedu.

Patru din cele mai bune cinci formaţii ale României se vor întrece la Cluj pentru a câştiga Cupa României, prima partidă fiind şi derby-ul handbalului românesc, între CSM Bucureşti şi HCM Baia Mare, mâine, de la ora 17:00. A doua semifinală, dintre Dunărea Brăila şi HCM Roman va începe la ora 19:15, iar finalele sunt programate a doua zi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.