JSport.roJSport.ro
foto: transilvania reporter
foto: transilvania reporter

„U” Alexandrion Cluj a reuşit un nou transfer în această pauză competiţională, portarul Ionica Munteanu semnând cu formaţia ardeleană.

Aflată în lotul României la Campionatul Mondial din 2015, acolo unde a contribuit la câştigarea medaliilor de bronz, Munteanu (37 de ani) va participa cu Naţionala şi la Jocurile Olimpice din Brazilia, după care se va reîntoarce la Cluj. Noul portar al lui „U” a mai evoluat pentru „studente” atât la începutul carierei, cât şi în 2012, după care s-a transferat la SCM Craiova, anul trecut jucând pentru HCM  Baia Mare inclusiv în Liga Campionilor.

Ionica Munteanu a evoluat şi în străinătate, la echipe din Germania, Franţa şi Danemarca, iar acum s-a decis să revină în oraşul de pe Someş. Până să facă primul antrenament alături de „U” Alexandrion după o pauză de patru ani, cel mai recent transfer al echipei clujene va lupta pentru o medalie olimpică la Rio de Janeiro.

De altfel, „U” va avea două reprezentante în Brazilia, alături de Florina Chintoan urmând să fie acum şi Ionica Munteanu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.