JSport.roJSport.ro
foto: ziarul21.ro
foto: ziarul21.ro

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda va disputa un puternic turneu amical în Olanda, care va debuta duminică, în a treia zi de Crăciun. Elevii lui Horaţiu Gal se vor bucura, astfel, destul de puţin de sărbătoarea Naşterii Domnului alături de familii, turdenii urmând să decoleze spre Olanda tocmai în 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun.

Competiţia la care Potaissa va participa are la start opt formaţii, turdenii urmând să dispute patru partide. Primul joc va avea loc duminică, de la ora 11:00, împotriva olandezilor de la Targos Bevo, următoarele două meciuri din grupa 1 fiind împotriva sârbilor de la RK Sloga şi a portughezilor de la ABC Braga, unul dintre ele duminică seara, iar celălalt luni. În funcţie de rezultatele înregistrate, turdenii vor mai disputa, marţi, 29 decembrie, un meci de clasament sau vor lupta pentru podium.

Liga Naţională de handbal masculin se va relua, însă, abia în 4 februarie, atunci când Potaissa va primi vizita celor de la CSM Ploieşti, în etapa a 18-a a campionatului. În acest moment, turdenii ocupă locul şase în clasament, cu 29 de puncte, adunate din nouă victorii şi două remize.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.