JSport.roJSport.ro

senocico mihaelaMai sunt câteva zile şi se împlineşte un an de când Mihaela Ani-Senocico a părăsit-o pe “U” Alexandrion. Fostul căpitan al echipei clujene a renunţat la banii pe care îi mai avea de primit pentru a putea pleca de “acasă”, iar între timp, după un periplu pe la Cetate Deva, a ajuns la HCM Râmnicu Vâlcea.

Cu 48 de ore înaintea unui nou meci împotriva echipei sale de suflet, “Seno” a spus, pentru CJSport.ro, că se simte foarte bine la Vâlcea, este încântată de tot ceea ce se întâmplă în jurul actualei sale formaţii, însă speră ca, într-o zi, să poată să renunţe la handbalul profesionist în tricoul alb-negru, cu sigla lui “U” pe piept.

“Clujul a rămas în sufletul meu şi o să rămână tot timpul, pentru că e casa mea şi îmi doresc să mă întorc înapoi acasă. Echipa are un loc special în sufletul meu şi, chiar dacă am plecat aşa cum am plecat, nu înseamnă că am uitat toţi anii pe care i-am petrecut acolo, cu toţi cei dragi din jurul echipei, cu jucătoare, nu pot să scot din minte toţi acei ani frumoşi. În acest moment mă gândesc doar la echipa mea de club, să-mi fac treaba cât mai bine, dar, atunci când va fi timpul, mi-aş dori din tot sufletul să-mi închei cariera la ‘U’. Viitorul, însă, nu ştii ce-ţi aduce”, a spus jucătoarea care mai ţine legătura, de la actuala echipă a Clujului, cu Florina Chintoan şi Magdalena Paraschiv.

“Seno” a petrecut 13 ani doar la formaţia ardeleană, alături de care a ieşit de trei ori vicecampioană naţională, a jucat o finală de cupă europeană, dar şi meciuri în grupele Champions League. Ba mai mult, la finalul sezonului 2008-2009 şi-a pus şi sarcina în pericol pentru a-şi salva echipa de suflet de la retrogradare. Meciul de luni nu va fi primul în care handbalista va încerca să marcheze împotriva clujencelor, însă orice confruntare cu “U” are un caracter special în inima actualului centru de la HCM Râmnicu Vâlcea.

foto: Facebook/HCM Ramnicu Valcea
foto: Facebook/HCM Ramnicu Valcea

“Am ajuns la o echipă unde mă simt aproape ca acasă, m-am integrat foarte bine, mă înţeleg perfect cu lumea de pe lângă echipă, cu susţinători, cu conducere, totul e extraordinar aici şi îmi doresc să facem un meci buni luni. Totuşi, meciul contra lui ‘U’ rămâne unul special, însă îmi doresc mult să jucăm bine şi să aducem cele trei puncte. Va fi greu, pentru că jucăm împotriva unei echipe foarte ambiţioase, care o să lupte până în ultimul minut, nu o să cedeze absolut deloc. E adevărat că o victorie ne-ar detaşa puţin de urmăritoare, însă e doar turul, mai sunt multe meciuri şi vor mai fi şi rezultate supriză. Noi ne dorim, de ce nu, să prindem şi un loc de cupă europeană, dar suntem conştiente că va fi foarte greu, mai ales că e un campionat mult mai echilibrat faţă de anii trecuţi”, a mai declarat handbalista care va împlini, luna viitoare, 34 de ani.

Pe de altă parte, chiar dacă speră să joace ultimul meci în tricoul Universităţii Cluj, “Seno” îşi doreşte ca acest moment să vină cât mai târziu. “Sincer, mă simt foarte bine acum şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă ţine sănătatea. Atâta timp cât o să fiu sănătoasă şi o să am o pregătire bună cred că o să fac faţă foarte bine în continuare”, a încheiat Mihaela Senocico.

Meciul dintre HCM Râmnicu Vâlcea şi “U” Alexandrion Cluj, care contează pentru ultima etapă a turului Ligii Naţionale, va avea loc luni, de la ora 18:00 şi poate fi urmărit în direct pe Digisport 2. Înaintea etapei a 13-a, cele două echipe sunt vecine de clasament, locurile opt şi nouă, iar în cazul unei victorii a lui “U” se va ajunge la o egalitate perfectă în ierarhie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.