JSport.roJSport.ro
foto: Stefan Martinescu

Handbaliştii Universităţii Cluj au reuşit o victorie mare sâmbătă la prânz, 28-24 (13-9) cu CSM Oradea, ocupanta poziţiei secunde în clasament.

Meciul a contat pentru etapa a 17-a a Diviziei A, s-a disputat în Sala „Horia Demian” şi a fost controlat, în mare parte, de către elevii lui Radu Marc, care au învins o echipă aflată la 13 puncte deasupra în ierarhie.

Surpriza făcută de către clujeni sâmbătă a fost anunţată de remiza de la Craiova, din etapa trecută, astfel că „U” a reuşit să încurce două dintre echipele aflate în faţa ei în clasament, pierzând doar cu liderul Minaur Baia Mare în acest retur.

foto: Silviu Cristea

În schimb, voleibaliştii de la Universitatea au pierdut, 0-3, meciul cu Arcada Galaţi, care a contat pentru ultima etapă a primei faze a campionatului. „Studenţii” nu au reuşit să le pună foarte mari probleme moldovenilor, care au câştigat cele trei seturi cu 25-18, 25-19 şi 25-19, Arcada demonstrând că nu se află întâmplător între primele patru echipe ale campionatului.

Universitatea a încheiat, astfel, pe locul 11 sezonul regulat în Divizia A1 şi se pregăteşte acum pentru play-out, acolo unde speră să evite retrogradarea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.