JSport.roJSport.ro
Reka Tama/foto: U Alexandrion/facebook
Reka Tama/foto: U Alexandrion/facebook

Interdicţia la transferuri pe care echipa de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj a avut-o în ultimii ani pare că a creat o poftă mare de achiziţii la formaţia ardeleană, cinci jucătoare semnând până acum cu trupa pregătită de Carmen Amariei.

Ultimele două transferuri au fost prezentate în această dimineaţă, Reka Tamaş şi Alexandra Florean întârind lotul lui „U” pentru noul sezon competiţional.

„Vreau să mulțumesc stafului tehnic pentru încrederea acordată. Mă bucur foarte mult că fac parte din acest colectiv. Am ales să vin la Cluj cu sufletul, îmi doresc ca prin muncă și seriozitate să mă ridic la nivelul așteptărilor și să ajut la îndeplinirea obiectivelor”, a spus Reka Tamaş (23 de ani), cea care a mai trecut în carierea ei pe la HCM Baia Mare, HCM Râmnicu Vâlcea sau CSM Bistriţa.

Alexandra Florea/foto: U Alexandrion/facebook
Alexandra Florean/foto: U Alexandrion/facebook

„Mă bucur foarte tare ca am revenit acasă, la Cluj. Sunt fericită că pot evolua pentru ’U’. În vacanțe mai veneam pe la antrenamentele fetelor și mi-a plăcut colectivul și nivelul handbalului din România. Mulțumesc stafului pentru încredere. Îmi doresc ca împreună să realizăm tot ce ne propunem”, este şi declaraţia Alexandrei (21 de ani), o handbalistă cu o poveste interesantă, care a plecat în Franţa de la 7 ani, ţară pentru care a jucat şi în naţionala de tineret.

Până acum, la „U” Alexandrion au mai venit Diana Puiu, Alla Sheiko şi Tamara Bokarici, clujencele urmând să înceapă noul sezon al Ligii Naţionale în 18 septembrie, la Râmnicu Vâlcea.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.