JSport.roJSport.ro

IMG_5953Echipa de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj a pierdut, 19-33 (8-16), meciul din deplasare cu CSM Bucureşti, din penultima etapă a Ligii Naţionale.

În urma acestui succes, gazdele au câştigat pentru a doua oară consecutiv titlul de campioană a României, la final câteva dintre jucătoarele lui „U” participând pe parchet la sărbătoarea bucureştencelor, care au dansat la mijlocul terenului.

Deja scăpate de emoţiile retrogradării, echipa ardeleană s-a prezentat la meciul din Capitală fără Cristina Laslo şi Florina Chintoan, două dintre jucătoarele exponenţiale din acest campionat, dar şi fără antrenorul principal, Carmen Amariei. Cu „secundul” Luminiţa Huţupan pe bancă, tinerele clujence, conduse din teren de către Laura Popa, care a reuşit şi cele mai multe goluri pentru „U” în acest joc, nu au putut să opună prea mare rezistenţă bucureştencelor, care aveau nevoie de un punct pentru a câştiga a doua oară consecutiv campionatul.

După 16-8 la pauză pentru CSM, gazdele au început mai greoi partea secundă şi clujencele au mai recuperat din handicap, dar odată cu trecerea timpului bucureştencele au început să pună din nou gol după gol pe tabelă, iar în cele din urmă s-au impus la 14 goluri diferenţă.

Înainte de ultima etapă, CSM are acum şase puncte avans faţă de HCM Baia Mare, în timp ce „U” Alexandrion va termina acest sezon pe locul 10 în clasament.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.