JSport.roJSport.ro
foto: csm bistrita/facebook
foto: csm bistrita/facebook

„U” Alexandrion Cluj nu a obţinut nicio victorie în primul turneu amical la care a participat în vederea pregătirii noului sezon competiţional.

„Studentele” au pierdut şi meciul cu CSM Bistriţa, ultimul al competiţiei din judeţul vecin, 24-37, disputat sâmbătă dimineaţa, în urma căreia nou promovata în Liga Naţională a şi câştigat turneul, cu victorii pe linie. „U” a terminat, astfel, pe locul patru la „Cupa Judeţului Bistriţa-Năsăud”, iar acum se pregăteşte pentru „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”, competiţie ce va avea loc săptămâna viitoare, vineri şi sâmbătă, la Zalău.

Adversarele clujencelor vor fi, pe lângă HC Zalău, echipele maghiare Bekescsabai şi Debrecen. Liga Naţională va începe în 11 septembrie, primul meci al lui “U” urmând să fie la Râmnicu Vâlcea.

Rezultate „U” Alexandrion, turneu Bistriţa:

„U” Alexandrion – HC Zalău 22-30

„U” Alexandrion – SCM Craiova 28-31

„U” Alexandrion – CSM Bistriţa 24-37

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Jenante rezultatele echipei “U” la Bistriţa, dar, fiind vorba despre începutul pregătirilor, antrenoarele vor şti ce au de făcut, mai ales că s-a întărit lotul odată cu ultimele transferuri şi se aşteaptă o clasare în zona “europeană” a clasamentului. Aşteptăm echilibrarea echipei, începând chiar cu turneul de la Zalău, când vor veni şi “olimpicele”, după plaja de la Rio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.