JSport.roJSport.ro
Tamara Bokarici (stânga), Alla Sheiko (dreapta). Foto: "U" Alexandrion/facebook
Tamara Bokarici (stânga), Alla Sheiko (dreapta). Foto: “U” Alexandrion/facebook

Echipa de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj a reuşit să transfere două jucătoare din străinătate în această pauză competiţională.

Alla Sheiko (Ucraina) şi Tamara Bokarici (Bosnia) au semnat cu formaţia ardeleană şi se află în cantonamentul acesteia din staţiunea Venus. Sheiko, 28 de ani, poate fi folosită pe orice post în linia de 9 metri şi a mai jucat în România la Tomis Constanţa şi CSM Ploieşti. În schimb, Bokarici, 26 de ani, îi va face concurenţă Florinei Chintoan pe postul de pivot, şi bosniaca având un trecut românesc, evoluând pentru HCM Roman şi Tomis Constanţa.

„Am ales să vin la ’U’ cu mare bucurie. Știam echipa de mult timp și cred că putem să facem o figură frumoasă. Este o echipa tânără care promite multe pe viitor, cu o antrenoare care știe să pună în valoare jucătoarele și să scoată potențialul maxim din fiecare”, a declarat Alla Sheiko.

Pe lângă cele două jucătoare, „U” Alexandrion a mai transferat-o până acum pe Diana Puiu, acestea fiind, deocamdată, cele trei achiziţii făcute de clujence după expirarea interdicţiei la transferuri avută în ultimii ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.