JSport.roJSport.ro

IMG_6672Echipa de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj a pierdut fără drept de apel meciul cu CSM Ploieşti, primul al etapei a 21-a a Ligii Naţionale, scor final 21-35 (10-19).

Fetele pregătite de Carmen Amariei au fost depăşite total încă de la începutul partidei din Sala “Olimpia”, gazdele detaşându-se rapid pe tabelă. Clujencele au reuşit contraperformanţa de a încasa 19 goluri în prima repriză, astfel că învingătoarea acestui meci era cunoscută încă de la pauză. Rămase complet fără motivaţie, Laslo şi colegele sale au continuat să încaseze goluri pe bandă rulantă şi în a doua repriză, la final putându-se „lăuda” cu o înfrângere la 14 goluri diferenţă.

„U” Alexandrion a pierdut al 13-lea meci din acest sezon, număr cu ghinion pentru clujence, care şi-au trecut în cont şi cel mai umilitor eşec al sezonului. Cristina Laslo şi Florina Chintoan, handbalistele care ieşeau în evidenţă la fiecare joc al lui “U” până acum, au reuşit la Ploieşti să marcheze, în total, doar şapte goluri.

Pentru ardelence, care vor rămâne pe locul 10 şi după această etapă, urmează o pauză de o lună, campionatul fiind întrerupt pentru meciurile echipei naţionale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.