JSport.roJSport.ro

IMG_9422_1024x683Echipa de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj a pierdut meciul cu HCM Roman, din deplasare, 21-29 (9-14), ce a contat pentru etapa a 17-a a Ligii Naţionale.

Fetele pregătite de Carmen Amariei nu au mai repetat evoluţiile bune avute până acum în acest retur, apărarea ardelencelor, în special, lăsând mult de dorit în faţa unei echipe care are drept obiectiv participarea în cupele europene. După 9-14, scorul înregistrat la finalul primei reprize, 30 de minute în care doar Cristina Laslo şi Florina Chintoan au marcat pentru „U”, prima dintre ele doar din aruncări de la şapte metri, clujencele au dat impresia că pot reintra în joc în partea a doua a meciului.

Oaspetele s-au apropiat la patru goluri pe tabelă, 12-16, însă Romanul a apăsat din nou acceleraţia şi s-a desprins definitiv în doar câteva minute. Pe final, ambii tehnicieni au introdus jucătoarele care au evoluat mai puţin în partidele de până acum, meciul terminându-se cu 29-21 în favoarea gazdelor. Pentru „U” Alexandrion, care rămâne pe locul 10 în clasament, cea mai bună marcatoare a fost Cristina Laslo, opt goluri, toate din aruncări de la şapte metri, Florina Chintoan reuşind şapte goluri.

Clujencele vor juca în runda următoare sâmbătă, 6 februarie, cu HC Alba Sebeş, în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.