JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat turneul amical de handbal feminin pe care l-a organizat în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Senocico şi colegele sale s-au impus cu 33-32 în faţa Gloriei Bistriţa, în meciul decisiv din această dimineaţă, dar o victorie la „masa verde” cu Minaur Baia Mare le-a adus primul loc.

Ultimul joc al Memorialului „Tiberiu Rusu” a fost echilibrat în cea mai mare parte, iar diferenţa a fost făcută în ultimele cinci minute.

Atunci, gazdele s-au distanţat la trei goluri, avantaj ce putea fi pierdut din nou de către „U” ca în meciul cu Zalăul. De data aceasta însă, portarul clujencelor a intervenit salvator la aruncarea Valentinei Elisei, iar prin această intervenţie, venită cu cinci secunde înainte de final, Alexandra Prodan a adus locul 1 echipei sale.

„U” s-a impus la golaveraj în faţa celor de la HC Zalău, ambele formaţii terminând cu două victorii şi un egal. Rezultatul amicalului dintre „U” Cluj şi Minaur, 30-25, jucat în 13 decembrie, nu a contat până la urmă şi în clasamentul final. Pentru că băimărencele nu au vrut să joace ieri, la 9 dimineaţa, cu Universitatea, s-a considerat victorie la „masa verde” pentru „U”, 10-0, rezultat prin care gazdele le-au luat faţa celor de la HC Zalău. Echipa lui Tadici a câştigat cu 32-30, astăzi, cu Minaur Baia Mare, dar a terminat pe locul doi din cauza golaverajului.

Podiumul a fost completat de Gloria Bistriţa, iar pe ultimul loc a terminat Minaur Baia Mare. Mihaela Ani Senocico a luat trofeul pentru cea mai bună marcatoare a competiţiei, iar Alexandra Prodan pentru cel mai bun portar.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.