JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a primit trei puncte în plus în clasamentul Ligii Florilor după o şedinţă a Comisiei Centrale de Competiţii.

„Studentele” au evoluat împotriva Coronei Braşov în etapa a treia, în deplasare, braşovencele învingând cu 30-23.

Acum, potrivit unei hotărâri a respectivei comisii, „U” Cluj a câştigat cu 10-0 la „masa verde” pentru că jucătoarea Braşovului, Daciana Hossu, a evoluat atât în acel joc, cât şi la o altă partidă din aceeaşi zi, în Divizia A, lucru ce ar fi interzis conform articolului 12.7, din regulament. Braşovul, însă, se leagă tocmai de acel paragraf de regulament, care nu pare a fi foarte clar (foto mai jos).

Oficialii Universităţii s-au bazat pe faptul că Hossu putea juca doar dacă avea dublă legitimare, în timp ce în regulament se specifică acest lucru doar dacă jucătorul ar fi junior. Cum statul unui jucător senior nu este explicat în acel paragraf invocat de Comisie, oficialii Coronei Braşov vor face apel şi speră să aibă câştig de cauză. De menţionat că echipa a doua a Coronei a pierdut, tot la “masa verde”, meciul cu SCM Timişoara, din Divizia A, pe motiv că şase jucătoare au evoluat, în aceeaşi zi, mai devreme, şi la un meci cu CSM Bucureşti, din Liga Naţională.

Deocamdată, Universitatea a urcat două poziţii în clasament, până pe 11, iar în această seară va juca pe terenul ultimei clasate.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.