JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a început cu o înfrângere sezonul Ligii Naţionale de handbal feminin, 24-28 (14-14), în deplasare cu Măgura Cisnădie.

“Studentele” nu au profitat de ultimele 10 minute, perioadă în care gazdele au avut trei eliminări a câte două minute, şi speră să obţină prima victorie a sezonului sâmbătă, pe teren propriu.

Fetele pregătite de Adrian Popovici au început bine partida din judeţul Sibiu, fiind în avantaj aproape permanent în primele 30 de minute. Cea mai mare diferenţă a fost de patru goluri, 11-7, însă Senocico şi colegele sale au fost egalate chiar înainte de pauză, 14-14.

Partea a doua a meciului a fost extrem de echilibrată în primele 15 minute, nicio echipă nereuşind să pună mai mult de un gol în plus pe tabelă. Măgura a „evadat” la 22-19, la un moment dat, iar clujencele nu au mai reuşit să egaleze, chiar dacă s-au apropiat de câteva ori la un singur gol pe tabelă. Cu „Seno” şi Berbece în formă bună, autoare a 13 goluri împreună, Universitatea nu a putut profita, însă, de cele trei eliminări ale gazdelor suferite în ultimele 10 minute. Aici s-a decis şi soarta acestei partide, „studentele” începând cu stângul noul sezon al Ligii Naţionale.

Următorul meci al lui „U” va fi sâmbătă, pe teren propriu, cu Rapid Bucureşti, de la ora 12:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.