JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Marius Jucan

Echipa masculină de handbal a Universității Cluj s-a calificat la barajul de promovare/retrogradare, care a avut loc la Călărași între 31 mai și 3 iunie.

Aflată în serie cu CSM Făgăraș și HC Buzău, echipa Clujului a pierdut ambele jocuri și s-a clasat pe locul 3, promovarea în Liga Zimbrilor nemaiputând fii posibilă.

Primul joc a fost contra handbaliștilor de la HC Buzău, care s-au impus cu 31-22 (15-10), iar al doilea cu CSM Făgăraș, scor 32-27 (20-11) pentru echipa din județul Brașov.

„Am intrat timorați și din această cauză nu ne-a ieșit jocul. Am dat de o echipă a Buzăului cu jucători mai experimentați și nu am reușit să obținem un rezultat favorabil. Felicit băieții pentru meciul cu Făgăraș, în care au jucat cu dezinvoltură. Acum ne rămâne doar să muncim în continuare și sperăm că anul viitor va fi mai bine”, a spus Ioan Ani-Senocico, antrenorul Universității, pentru site-ul clubului.

Astfel, CSM Făgăraș și-a păstrat locul în Liga Zimbrilor, alături de HC Vaslui, iar dintre echipele de ligă secundă, de la baraj, a promovat HC Buzău. ”U” Cluj intră în vacanță, iar reunirea echipei va avea loc, cel mai probabil, pe 1 august.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.