JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a jucat etapa a 17-a a Ligii Florilor în deplasare cu SCM Craiova azi, 25 februarie, pierzând cu 18-32 (10-16).

Marile absenţe ale Universităţii au fost Mihaela Ani-Senocico, Florina Chintoan şi Alexandra Prodan.

Craiova a deschis scorul după două minute şi jumătate de joc, iar apoi “U” a preluat conducerea partidei. Gazdele au stabilit egalitatea la 7 abia la jumătatea reprizei întâi, iar apoi s-au distanţat treptat având un avantaj confortabil la pauză, 16-10.

Ardelencele au avut dublă eliminare în startul reprizei secunde, iar Craiova a profitat şi s-a distanţat la opt goluri, 19-11. ,,Studentele” nu au reuşit să se apropie la mai mult de cinci goluri de adversare, 15-20, chiar dacă oltencele au avut şi ele eliminării.

Oboseala celor 11 jucătoare “U”-iste, care au făcut deplasarea la Craiova, s-a resimţit, iar diferenţa pe tabelă a fost tot mai mare, 29-18. Oltencele au câştigat partida cu 32-18, iar misiunea Universităţii, locul 10 cu 14 puncte, de a se salva de la retogradare a devenit mai dificilă deoarece o desparte trei puncte de ultima clasată, CSM Slatina, locul 14 cu 11 puncte.

Următorul meci al ,,studentelor” va avea loc pe 28 februarie de la ora 18:00 contra handbalistelor de la CSM Bistriţa în Sala Sporturilor ,,Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. OK, am vazut unde ne e locul fara Seno si Roza. Si e jale! Singura din lot care se poate numi “jucatoare de handbal” e Diana Lazar. Desigur si Ionica Munteanu, constanta….cat mai poate si ea. Nu poti sa joci cu o singura portarita pentru ca acolo e in primul rand efort psihic. Si Petrus promite ceva. In rest…..”varza a la Cluj”. Pacat de echipa asta care pe vremuri reprezenta ceva in Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.