JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj, handbal feminin, va juca luni de la ora 17:00 cu CSM București, câștigătoarea matematică a Ligii FLorilor 2017-2018, în Sala Sporturilor „Horia Demian”. 

CSM București are 63 de puncte și nu mai poate fi egalată de SCM Craiova, locul doi cu 48 de puncte, sau CS Măgura Cisnădie, locul trei cu 47 de puncte, în ultimele patru etape din Liga Florilor.

Tehnicianul clujencelor, Alin Bondar, a spus că meciul cu CSM București este special pentru ei, iar pentru ultimele etape din campionat nu va putea conta pe Ana Maria Berbece, jucătoarea având o problemă de sănătate.

„Pentru noi este un meci special. Întâlnim o echipă cu jucătoare de nivel mondial, este o bucurie să le avem partenere de competiție și sperăm să ne ridicăm la nivelul lor pe parcursul celor 60 de minute. Fetele sunt bine, mai puțin Ana Berbece. Ea va rata finalul de sezon deoarece are o problemă de sănătate și este nevoită să facă repaus”, a declarat antrenorul „studentelor” pentru site-ul clubului.

”U” este pe locul 10 cu 20 de puncte, dar locul său este râvnit de trei contracandidate, care vor să scape de barajul de retrogradare, respectiv retrogradarea directă. Astfel, CSU Danubius Galați este pe locul 11 cu 18 puncte, iar CSM Slatina, loc 12, și AHCM Slobozia, loc 13, au același număr de puncte, 17.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.