JSport.roJSport.ro
foto: Silviu Cristea
foto: Silviu Cristea

Universitatea Cluj a câştigat fără probleme şi meciul de la Ploieşti, 34-19 (19-8) din etapa a cincea a Ligii Naţionale de handbal feminin.

În faţa unei echipe de junioare, clubul prahovean confruntându-se cu mari probleme financiare, elevele lui Carmen Amariei au zburdat pe teren, acestea având un avans liniştitor încă de la pauză, 19-8. Scenariul nu avea cum să se schimbe după ieşirea de la vestiare, iar Laslo şi colegele sale şi-au îmbunătăţit din nou golaverajul, după ce etapa trecută au înscris 37 de goluri Unirii Slobozia.

De data aceasta, clujencele au reuşit „doar” 34, suficient, însă, pentru o victorie importantă şi în clasament, Universitatea urcând între primele cinci echipe, cu 10 puncte acumulate după trei victorii, un egal la ultima fază cu Măgura Cisnădie şi o înfrângere. “U” a profitat de eşecul celor de la HCM Râmnicu Vâlcea la Bistriţa şi a ajuns chiar pe locul patru în clasament.

În meciul de la Ploieşti, Alla Sheiko a fost cea mai bună marcatoare a oaspetelor, cu nouă goluri, urmată de Andreea Tetean, cinci reuşite.

Liga Naţională se va întrerupe pentru două săptămâni, naţionala României urmând să participe la un turneu de pregătire în Olanda, acţiune pentru care au fost convocate şi handbalistele Universităţii, Cristina Laslo, Florina Chintoan şi Laura Popa.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.