Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 23-23 (15-14), meciul cu Dacia Mioveni, primul al turneului de baraj pentru menţinerea în Liga Naţională.

Jucătoarele lui Alin Bondar au fost egalate la ultima fază, după un meci în care au plătit tribut eliminărilor din timpului jocului, chiar pe final “U” jucând în inferioritate numerică.

Partida de la Cisnădie a fost extrem de echilibrată în prima parte, pe care Universitatea a terminat-o în avantaj de un gol, 15-14. În partea secundă, miza mare şi-a pus amprenta asupra jocului, cele două formaţii marcând, în total, doar 17 goluri. Mioveniul s-a desprins, la un moment dat, 20-17, însă forcingul din final al “studentelor” a întors scorul.

Cu 80 de secunde înainte de sfârşitul partidei, Clujul conducea cu 23-21, dar lipsa celei mai bune marcatoare a meciului, Mihaela Ani Senocico, autoare a 11 goluri, avea să se simtă pe faza de apărare. Mioveniul a egalat când mai erau două secunde de joc, iar cele două formaţii luptă în continuare pentru râmânerea/promovarea în Liga Naţională.

“U” va juca următorul meci joi, cu CSM Târgu Mureş, formaţie învinsă de CSM Slatina în primul meci al zilei. Mai jos puteţi vedea înregistrarea meciului de la Cisnădie.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte