Universitatea Cluj a câştigat la scor al doilea meci al barajului de menţinere în Liga Naţională, 33-24 (16-10) cu CSM Târgu Mureş.

Jucătoarele lui Alin Bondar nu au avut emoţii cu mureşencele, pe care le-au învins şi în Cupa României la începutul anului.

Diferenţa de valoare s-a văzut încă din start, iar singura problemă a Universităţii era scorul acestei partide. „U” avea nevoie de o victorie cât mai clară, pentru că golaverajul ar putea conta decisiv la finalul zilei de mâine.

În celălalt meci, CSM Slatina a învins-o la limită, 25-24 pe Dacia Mioveni, victorie după care şi-a asigurat prezenţa şi în sezonul viitor al Ligii Naţionale. Slatina are 6 puncte în clasament, iar pe locul doi se află „U” Cluj, cu patru puncte, cele două formaţii urmând să se întâlnească mâine. Dacă „studentele” nu vor pierde, vor juca sigur şi în sezonul următor în prima ligă.

În cazul unei înfrângeri, însă, la care s-ar adăuga victoria foarte probabilă a Mioveniului cu Târgu Mureş, echipa care va încheia pe locul doi acest baraj se va decide la golaveraj. Mai jos puteţi vedea înregistrarea completă a meciului.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte