JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj termină perfect o primă parte a sezonului începută dezastruos. „Studentele” pregătite de Alin Bondar s-au impus la limită, 26-25 (12-12) cu Dunărea Brăila, într-un meci din Sala Sporturilor „Horia Demian”.

A fost a doua victorie consecutivă pentru clujence, venită după un gol al Laurei Popa marcat la intrarea în ultimul minut de joc.

„U” a început slab meciul însă, care a contat pentru etapa a 10-a a sezonului, iar brăilencele au avut chiar şi cinci goluri avantaj în prima repriză. După minutul 20, gazdele au jucat altceva, iar până la pauză au reuşit să egaleze.

Repriza secundă a fost extrem de echilibrată, cele două formaţii mergând cap la cap. Cu aproximativ 50 de secunde rămase de jucat, Laura Popa a dus scorul la 26-25, după care Dunărea a ratat atacul, antrenorul Aurelian Roşca cerând fault.

A urmat, apoi, un time-out solicitat de Alin Bondar, şi aici oaspeţii acuzând că întreruperea jocului a venit după ce arbitrii ar fi fluierat „paşi” la Senocico. Universitatea a ratat până la urmă atacul, iar Brăila a reuşit apoi să marcheze, dar golul a venit în afara timpului regulamentar, un alt motiv pentru care brăilencele au protestat.

Aurelian Roşca a fost cel mai vehement la final, însă scorul nu a mai fost modificat, iar „U” a bifat a doua victorie consecutivă. „Studentele” au profitat şi de egalul Galaţiului la Slatina şi au urcat pe locul 11, poziţie care duce la barajul pentru menţinerea în Liga Florilor. Campionatul se întrerupe acum până în luna ianuarie, „U” Cluj mai având de recuperat cinci puncte până la locul 10, ultimul ce permite încheierea fără emoţii a sezonului.

Mai jos aveţi cele trei faze fierbinţi de la finalul meciului cu Brăila. În primul video puteţi urmări golul Laurei Popa şi time-out-ul cerut de Alin Bondar, iar în al doilea golul nevalidat al Dunării Brăila.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.