Vulturul Mintiu-Gherlii vs Universitatea Cluj 2

0
22
Leo Grozavu şi Dorin Goga, discuţie după un amical al lui “U”

Universitatea Cluj şi-a schimbat antrenorul după doar trei meciuri în Liga a III-a, Marius Popescu fiind demis duminică, la mai puţin de 24 de ore de la înfrângerea cu Unirea Tăşnad.

Managerul Ioan Ovidiu Sabău va avea ultimul cuvânt în numirea unui înlocuitor pentru „Papi”, oficialul clujenilor alcătuind o listă pe care se află patru antrenori.

Potrivit unor apropiaţi ai clubului, Viorel Moldovan, Leo Grozavu, Florentin Petre şi Adrian Falub sunt cei aflaţi în vederile conducerii „şepcilor roşii” pentru postul de antrenor al Universităţii, cele mai mari şanse părând să le aibă fostul coleg al lui Sabău din „Generaţia de Aur”. Fără contract de un an, de la despărţirea de Auxerre, Viorel Moldovan a fost în cărţi pentru a o prelua pe UTA Arad în această vară, fără succes însă, astfel că „U” Cluj pare relansarea perfectă pentru fostul „secund” al Naţionalei.

Cel mai nou nume apărut pe „lista lui Sabău” este Leo Grozavu, acesta fiind fără echipă după ce a plecat, la finalul sezonului trecut, de la FC Botoşani. Grozavu chiar a urmărit câteva meciuri disputate de „U” Cluj în perioada de pregătire, pe durata cărora s-a întreţinut îndelung cu oficialii „studenţilor”, antrenorul asistând şi la câteva partide ale Sănătăţii Cluj, adversara din campionat a lui „U”.

Florentin Petre şi Adrian Falub par a avea, în schimb, cele mai mici şanse de a prelua formaţia clujeană. Fostul mijlocaş al celor de la Dinamo a lucrat cu Cornel Ţălnar în ultima perioadă, atât la FC Braşov cât şi la Luceafărul Oradea, însă îi lipseşte experienţa unui post de antrenor principal.

Pe de altă parte, întoarcerea lui Falub la „U” pare puţin probabilă, nu doar pentru că antrenorul tocmai a semnat cu UTA, ci şi pentru că acesta a aflat din presă, duminică seara, că Marius Popescu a fost demis, semn că nu a fost contactat deocamdată de „U”. Legat sufleteşte de echipa clujeană, Falub nu ar refuza, totuşi, o reîntoarcere la Universitatea dacă i s-ar propune acest lucru, mai ales că a avut un debut de coşmar la UTA, cu două eşecuri din două meciuri.

De menţionat şi că ultimele evenimente petrecute la „U” au afectat şi programul de pregătire al echipei, jucătorii neştiind, duminică seara, la ce oră să se prezinte luni la antrenament.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte