JSport.roJSport.ro

Cupa Minerul de la Baia Mare a continuat azi cu ultimele meciuri din grupe, urmând ca mâine să se dispute fazele eliminatorii și finala.

Amicii Turda, echipa fostului jucător de la CFR Cluj, Bozdog, a fost eliminată din competiție în urma celor două înfrângeri.

Aseară, 27 decembrie, a pierdut cu 0-3 în fața liderului grupei ACS FC Recea, iar azi cu AS GCI, scor 2-5.

Turdenii au început jocul puternic și au marcat imediat două goluri prin Octavian Căpuşan şi Florin Berde, 2-0, scorul menţinându-se și la pauză. Imediat după startul reprizei secunde, GCI a restabilit egalitatea, 2-2, iar Amicii Turda a căzut psihic. GCI a profitat și a mai înscris rapid de încă trei ori, 2-5.

În ultimele 10 minute de joc, turdenii au încercat să reducă din handicap, dar nu au reușit și s-au oprit în faza grupelor la Cupa Minerul. Pentru GCI au marcat Ionuţ Şmical, trei goluri, Vlad Ionescu şi Ovidiu Temian.

Progresul Șomcuta Mare, echipa lui Olimpiu Bucur și Paul Chiș, a fost eliminată de la competiție având o înfrângere, 1-2, şi un rezultat de egalitate, 4-4, iar Orient Fan Sport, echipa unde e Adrian Şter, s-a calificat în sferturile turneului cu o victorie, 2-1, şi un rezultat de egalitate, 2-2.

Mai jos aveți o galerie foto de la meciul Amicii Turda – AS GCI, dar și lotul complet al turdenilor.
Bozdog Cătălin – antrenorul echipei
Ursu Andrei (Sticla Turda)
Iurișniți Dan
Octavian Căpușan
Bria Daniel (Sticla Turda)
Berde Florin
Rus Cristian
Savu Alexandru (Sticla Turda)
Călina Daniel
Tothăzan Alin

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.