JSport.roJSport.ro

În acest weekend se dispută, la baza „Unirea” din Cluj, Cupa României la minifotbal.

În organizarea All Time Sport Cluj şi a Federaţiei Române de Fotbal, aproape 90 de echipe au luat startul vineri, împărţite în 28 de grupe.

Dintre acestea, duminică dimineaţă au mai rămas în joc doar patru, care vor disputa, de la ora 12:00, semifinalele competiţiei. Luceafărul, de altfel singura echipă clujeană care a reuşit să ajungă în optimile de finală, a trecut acolo la limită de Convenabil Tulcea, 1-0. În sferturi, clujenii au învins-o cu 2-1 pe Borussia Hermannstadt, iar peste o oră vor juca în semifinale cu timişorenii de la Maracana Bield.

În cealaltă semifinală se vor întâlni FC Boromir Hunedoara şi actuala deţinătoare a trofeului, La Boltă Alba Iulia, finala fiind programată în această după-amiază.

Luceafărul a câştigat atât campionatul în Liga SportTimeArena, cât şi Cupa României în aceeaşi competiţie, astăzi având şansa să obţină al treilea trofeu stagional. Din păcate pentru clujeni, aceştia au ratat şansa să se bată şi pentru titlul de campioană a României, ratând calificarea la turneul naţional de la Bacău.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.