JSport.roJSport.ro

Luceafărul Cluj s-a calificat în semifinalele turneului regional de minifotbal, ce se desfăşoară în acest weekend la Arad.

Deţinătorii Cupei României au trecut în sferturi de cealaltă echipă clujeană care s-a calificat din faza grupelor, BNT, scor final 3-2.

A fost 0-0 la finalul timpului regulamentar, iar totul s-a decis la loviturile de la şapte metri. Singurul care a ratat de la cele două echipe a fost Radu Danciu, pentru BNT înscriind Mădălin Mureşan şi Vlad Pop.

Golurile lui Cosmin Crăciun, Stan David şi Marian Ionuţ au trimis-o, astfel, pe Luceafărul în semifinalele turneului arădean, dar şi la turneul naţional de la Alba Iulia, acolo unde poate lupta pentru titlul de campioană a României.

În penultimul act al competiţiei arădene, „luceferii”, care au câştigat campionatul în Liga SportTimeArena, vor întâlni echipa Autovip Şimleul Silvaniei. Cele două formaţii s-au întâlnit, vineri, şi în meciul direct din grupa C, câştigat de clujeni cu 3-2.

BNT rămâne şi ea cu şanse de calificare la turneul naţional de la Alba Iulia, însă e obligată să învingă în primul meci al zilei de duminică.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.