JSport.roJSport.ro

Squadra Turda a încheiat pe locul patru turneul final al Cupei României de la Sibiu.

Formaţia alcătuită, în principal, din jucători de la campioana Ligii a IV-a, Sticla Arieşul Turda, şi Unirea Triteni, și avându-l în poartă pe Tudor Barta, a dus judeţul Cluj în primele patru din ţară la Cupa României, din 96 de echipe participante.

Turdenii au ajuns în semifinale datorită loviturilor de departajare, 2-1 cu Corvinul Hunedoara, dar acolo norocul s-a întors şi au fost eliminaţi de Juventus Sibiu tot prin acest procedeu.

În finala mică, Squadra nu s-a putut baza pe portatul titular şi alţi câţiva jucători importanţi din cauza oboselii, iar adversarii de la Old Boys Bucureşti s-au impus cu 4-0. Turdenii au încheiat, astfel, pe locul patru competiţia, judeţul Cluj participând cu şapte formaţii la acest turneu final.

Cupa României au câştigat-o bucureştenii de la Danco Pro, ce l-au avut în poartă pe fostul goalkeeper al celor de la Dinamo şi „U” Cluj, Florin Matache, 2-1 cu gazdele de la Juventus Sibiu.

Bucureştenii au primit şi dreptul de a participa în Liga Campionilor la minifotbal, competiţie ce se va disputa în toamnă.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.