Am extras 10 sfaturi de la pariorii profesioniștii din Marea Britanie, pretabile începătorilor care vor să facă primii pași în acest domeniu. Iată despre ce este vorba:

  1. Poți juca la pariuri numai după ce împlinești vârsta de 18 ani. Mare atenție celor care încă nu au împlinit vârsta, pentru că pariurile nu sunt permise minorilor. Dacă vrei să joci la pariuri, cel mai bine este să o faci din banii câștigați de tine, prin munca ta, pentru că altfel poate fi periculos, întrucât nu cunoști valoarea banilor și poți risipi banii altora cu ușurință.
  2. Ai dreptul de a paria legal numai la agențiile licențiate la ONJN. Casele de pariuri din România, atât cele stradale, cât și cele pe de internet, trebuie să fie licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Dacă nu respecți aceste criterii și joci la agenții nelicențiate, riști să fi amendat.
  3. Impozitul la pariuri online se reține la sursă, iar tu nu trebuie să declari nimic la ANAF. Retragerile de până la 66.750 RON vor fi impozitate la sursă cu 1%, atât în agenții, cât și dacă joci online. Diferența este că în unitățile de pariuri sunt impozitate toate biletele câștigătoare, însă online sunt impozitate numai retragerile.
  4. Nu ai nevoie neapărat de card bancar pentru a juca la pariuri online. Acesta este un aspect important pentru persoanele care sunt reticente în a folosi cardurile de credit sau de debit pe internet. Soluția presupune să joci la agențiile care permit efectuarea depunerilor și retragerilor în agenții stradale. Vestea bună este că nu există taxe pentru astfel de tranzacții ce se realizează instant.
  5. Este mult mai greu să ieși pe plus la pariuri decât pare la prima vedere. Orice începător se gândește la posibilitatea de se îmbogăți de pe urma pariurilor, însă aceasta este o abordare greșită. Numărul pariorilor profesioniști, care se întrețin din veniturile realizare la pariuri este infim. În plus, munca și sacrificiile depuse de aceștia depășesc cu mult așteptările novicilor, care cred că un parior profesionist are o viață ușoară. Nu există nici o strategie și nici un sistem care să poată garanta obținerea profitului la pariuri sportive, așa că esențialul este să te distrezi.
  6. Jucând online, online poți închide anumite pariuri înainte de încheierea meciurilor. Poate că ai auzit de Cash Out – este o funcție care permite închiderea biletelor sau a pariurilor individuale care fie nu au început, fie se află în curs de desfășurare. Bineînțeles, există anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea beneficia de această facilitate, motiv pentru care este bine să consulți regulamentul de joc al operatorului la care te înregistrezi.
  7. Nu copia pronosticurile altora și nu plăti niciodată pentru ponturi. Dacă vei copia predicții, nu vei putea niciodată să-ți îmbunătățești jocul, pentru că vei depinde întotdeauna de alții. O altă capcană este aceea a ponturilor așa-zis „100% sigure”, de la tot felul de escroci care falsifică probe pentru a-ți lua banii. Evită cu orice preț să plătești pentru ponturi, chiar și dacă plata îți este solicitată după soluționarea pariului. În schimb, varianta ideală este să-ți dezvolți un model de analiză al meciurilor și să-l aplici cu rigoare și atenție de fiecare dată înainte de paria.
  8. Învață care sunt tipurile de bilete pe care le poți juca. În linii mari, există 3 tipuri de bilete de pariuri cu mai multe selecții, și anume simplu, sistem și sistem cu bază. În plus, mai există și alte combinații de bilete de tip sistem, ca de exemplu, Yankee, Heinz sau Goliath. Află cum funcționează aceste tipuri de biletele înainte de a le juca.
  9. Asigură-te că știi cu exactitate ce reprezintă fiecare pronostic pe care îl joci. Chiar dacă pare greu de imaginat, există destule cazuri de jucători care nu cunosc cu exactitate tipurile de pariuri pe care le folosesc. Acest lucru se întâmplă mai ales când se copiază predicțiile altor persoane. Problema este că te poți trezi că ratezi câștigul vieții tale pentru că ai jucat tipul de pariu greșit. Așa că fă bine și documentează-te cu privire la diferența dintre handicapul Asiatic și cel European – care reprezintă una dintre cele mai comune probleme pentru pariorii începători.
  10. Managementul mizelor este piatra de temelie a oricărei strategii de succes. Nu contează cât de bun ești în alegerea pronosticurilor dacă nu ai o strategie inteligentă de management al banilor. Mizele fixe, de cel mult 2% din banca inițială, reprezintă una dintre cele mai populare sisteme de mize din lume. Și ține minte un lucru: Orice s-ar întâmpla, nu juca la recuperare, ci acceptă pierderile și mergi mai departe, pentru că sunt inevitabile. Tot ce contează este să nu depășești granița distracției și să pariezi responsabil. Mult succes!
Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte