JSport.roJSport.ro

Inainte de a ne hotari pentru casa de pariuri la care sa ne investim banii, nu ar fi rau sa aflam un top al acestora alcatuit de utilizatori.

In acest fel ne putem face o idee despre calitatea serviciilor acordate de acea casa online, deoarece este oarecum logic ca una ce nu beneficiaza de increderea multor utilizatori sa aiba o oferta mai slaba decat una la care activeaza multi useri. Din pacate, nu exista multe site-uri sportive care sa efectueze un astfel de top tinand cont exclusiv de alegerea utilizatorilor.

Nu este insa si cazul celor de la Intelbet, un site in care poti gasi toate informatiile necesare pentru a te hotari in privinta casei de pariuri la care doresti sa-ti investesti suma de bani. Aici iti sunt prezentate toate cele 14 case de pariuri licentiate – intelbet.ro de ONJN, putand citi recenzia pentru fiecare dintre ele. Exista o buna organizare a site-ului, de indata ce il accesezi putand vizualiza toate uneltele importante oferite de Intelbet.

Astfel, in centrul paginii poti observa toate cele 14 case licentiate, respectiv recenzia fiecareia, reprezentata prin butonul “Detalii”. In afara de recenzie, pe aceasta pagina poti intalni si feedbackurile utilizatorilor, insa si eventualele reclamatii la adresa respective case, reclamatii care nu raman niciodata fara un raspuns din partea administratorilor Intelbet. De asemenea, te poti duce pe site-ul casei de pariuri accesand butonul “Incepe sa pariezi”.

In stanga primei pagini se poate observa ratingul casei din mai multe puncte de vedere: al pariorilor, al cotelor, al ofertei si al pariurilor live. Totodata, poti observa topul caselor de pariuri in functie de bonusul de inregistrare sau casele care pot fi accesate din browserul telefonului mobil sau cele care beneficiaza de o aplicatie pentru Android si/sau iOS.

Tot in stanga poti vedea oferta fotbalistica a acelei zile, articolele scrise pe bloguri de catre utilizatori, dar si intrebarile adresate frecvent in ceea ce priveste casele de pariuri. In partea dreapta poti observa clasamentul tipsterilor de pe site, dar si cele doua concursuri cu premii in valoare totala de 1 400 lei, concursuri despre care vom vorbi detaliat ceva mai jos.

La care casa de pariuri este bine sa imi creez cont?

Observam, astfel, ca Intelbet reprezinta site-ul ideal daca vorbim despre un utilizator ce doreste sa isi formeze o parere, insa si pentru cei ce au reclamatii privind casele de pariuri. In opinia noastra, cea mai reprezentativa sectiune in urma careia te poti decide care va fi (urmatoarea) casa online la care iti vei investi banii.

Odata accesata aceasta sectiune, vei afla ce prefera utilizatorii in materie de case de pariuri. In momentul de fata, 469 utilizatori si-au votat casa preferata (la care pariaza). Observam ca in topul acestora se afla Fortuna, sponsorul oficial al echipei nationale de fotbal a Romaniei, urmata de Casa Pariurilor.

Ne vedem insa obligati sa facem o precizare si anume aceea ca aceste doua case de pariuri beneficiaza si de agentii stradale, multa lume preferand casele offline in detrimentul celor online si, sincer, nu vedem care ar fi motivul, deoarece oferta online, nu doar in ceea ce priveste pariurile sportive, este una mult mai bogata. Dintre cei 180, respectiv 144 pariori care au ales aceste doua case, cu siguranta o mare parte joaca offline, astfel ca faptul ca acestea se afla pe primele doua locuri nu este foarte relevant, deoarece sa nu uitam ca subiectul nostru il reprezinta activitatea online. Aceeasi situatie o intalnim la Superbet, Stanleybet si Maxbet.

Mai sus am pomenit despre cele doua concursuri oferite de Intelbet cu premii ce totalizeaza 1 400 RON. Unul dintre ele vizeaza ponturile argumentate oferite de tipsterii Intelbet. Pentru a participa la concurs trebuie doar sa alegi daca acel pont va fi castigator sau nu, fara niciun fel de argumentatie. Al doilea concurs vizeaza activitatea pe blogul Intelbet, blog in care putem impartasi orice legat de sport.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.