JSport.roJSport.ro
Dragan Svetozarevic (în stzânga), aici în postura de jucător, conduce de miercuri echipa de volei masculin a Universităţii Cluj. Foto arhivă / sportnews.libertatea.ro
Dragan Svetozarevic (în stzânga), aici în postura de jucător, conduce de miercuri echipa de volei masculin a Universităţii Cluj. Foto arhivă / sportnews.libertatea.ro

Echipa de volei masculin a CS Universitatea Cluj are un nou antrenor începând din această săptămână, în persoana sârbului Dragan Svetozarevic. Fostul antrenor principal, Romeo Lotei, va trece în postura de antrenor secund, în timp ce directorul tehnic Daniel Banu se va ocupa de acum doar de pregătirea echipei feminine.

Anunţul a fost făcut de CS Universitatea Cluj pe site-ul oficial, iar antrenorul a fost prezentat echipei în cursul zilei de miercuri. „Toată lumea l-a primit cu entuziasm și sperăm să aducă plusul de care avem nevoie să câștigăm”, a declarat managerul echipei, Bogdan Ungureanu.

Dragan Svetozarevic s-a născut pe 16 august, 1972 şi ca jucător a evoluat pe postul de universal, cu următoarele performanţe: de 6 ori campion naţional, de 4 ori câștigător al Cupei și un loc trei în Liga Campionilor cu Vojvodina Novi Sad, din Serbia, un titlu de campion și o cupă cu Roeselare (Belgia), campion al Tunisiei cu formația Kelibia, câștigător al Cupei Ciprului cu Pafialos Cyprus și vicecampion cu CVM Tomis Constanța în sezonul 2009-2010.

În calitate de antrenor, Dragan Svetozarevic a reușit să promoveze formaţia Djerdap Kladovo din Serbia, care s-a clasat pe locul doi în Superligă în sezonul următor (2012-2013). În 2013 a obținut locul 5 în Campionatul Mondial al Cluburilor BETIM, iar în sezonul 2014-2015 a fost antrenor principal al echipei naționale B a Iranului.

Înfrângere pentru voleibaliste la Iaşi

De cealaltă parte, echipa de volei feminin a CS Universitatea Cluj a cedat cu 3-0 meciul disputat miercuri după masă în deplasare cu CS Penicilina Iaşi, parte a etapei a 5-a din Divizia A1 de volei feminin.

Clujencele au cedat cele 3 seturi cu 25:21, 25:18 şi 25:15.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.