Pariorii de top nu sunt supraoameni. Au tot două mâini, două picioare, doi ochi, un PC sau un telefon conectate la internet, plus niște bani cu care să își alimenteze contul. Deosebirea față de alți pariori este că ei reușesc să își atingă obiectivul cu acei bani, pe când alții îi pierd, mai devreme sau mai târziu.

Toți clienții agenției de pariuri respective beneficiază de un Mozzart bet bonus, însă puțini sunt în stare să îndeplinească cerințele de rulaj. Pentru a duce la bun sfârșit această provocare, ca orice alt „proiect” în activitatea de parior, jucătorii trebuie să se bazeze pe anumite calități psihice și intelectuale. Iată care sunt acestea:

Știu totul despre pariuri

Pariorii de top stăpânesc la perfecție partea teoretică a activității de betting, de la ABC-ul reprezentat de tipurile de pariuri și de handicapurile asiatice, până la elemente mai complexe, precum modul în care se calculează cotele și importanța pariurilor de valoare. Ei sunt la curent cu toate funcțiile și opțiunile nou introduse de agenții, pentru că orice detaliu de acest fel poate fi transformat într-un avantaj.

Sunt răbdători

Jucătorii care au succes nu gândesc niciodată pe termen scurt. Ei știu că o balanță pozitivă pe o zi sau două poate fi rodul norocului, iar norocul se duce așa cum vine. Cei care se pricep sunt pe plus pe termen lung. Au răbdare în general un sezon întreg până trag linie, astfel că nu sunt cuprinși de panică atunci când au crize episodice de rezultate.

Au disciplină

Disciplina poate fi plasată pe orice loc în Top 3 calități. Ea reprezintă capacitatea de a se ține de planul de joc chiar și atunci când lucrurile nu merg așa cum se așteptau. Când spunem acest lucru ne referim în principal la respectarea formulei prin care este calculată miza fiecărui bilet, în funcție de bankroll și de șansele ca pronosticul să fie corect. Uneori, disciplina poate fi asemănată cu perseverența.

Muncesc mult

Jucătorii de top iau pariurile în serios. Pentru a găsi o selecție câștigătoare, ei nu ratează niciun meci al formațiilor pe care pariază și fac o muncă de documentare temeinică, în vederea analizării meciurilor. O analiză corect făcută ia minim 20 de minute, așadar pariorii care vor să aibă succes petrec ore întregi în fiecare zi întorcând partidele „pe toate fețele”, nu pun un bilet în 2-3 minute.

Nu se implică emoțional

Mai în glumă, mai în serios, cei care reușesc să trăiască din această activitate sunt comparați cu niște roboți. Ei nu se implică emoțional, judecând cu obiectivitate maximă chiar și meciurile în care este implicată echipa favorită. În plus, sunt „insensibili” și când câștigă, și când pierd, știind că orice stare de spirit dusă la extrem afectează luciditatea.

Sunt realiști

Nu veți vedea niciodată un parior de top jucând bilete cu multe selecții, în căutarea unei cote cu care să dea lovitura. Fără excepție, ei plasează doar pariuri cu un singur pronostic și se păstrează în marje realiste în ceea ce privește cota. Altfel spus, merg doar pe selecții cu șanse reale de a fi „verzi”. Cotele de peste 2.50 sunt caracteristice jucătorilor care o dau în bară.

Posedă o inteligență peste medie

Partea „tehnică” a pariurilor nu poate fi gestionată de o persoană care nu are o inteligență peste medie. Capacitatea intelectuală este decisivă în momentul în care pariorul construiește algoritmul care ar trebui să returneze șansele de câștig pentru fiecare selecție. Mai mult decât atât, este nevoie de legături bune între neuroni pentru a perfecționa acest algoritm și a-l transforma într-o formulă care face ca raportul dintre biletele câștigate și cele pierdute să fie favorabil jucătorului, nu agenției.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte