JSport.roJSport.ro

Unii jucători tot caută o metodă sigură de a câștiga bani la pariuri. Dacă se poate, mulți bani. Metoda clasică, care presupune analizarea fiecărui meci, li se pare prea „obositoare”. Trebuie să existe o cale mai simplă…

Există pariori care joacă exclusiv pe baza ponturilor găsite pe Internet. Evident, cei care vor „chestii sigure”, se îndreaptă către ponturile etichetate drept „sigure sută la sută” de către cei care le postează. Pe fondul acestei cereri, în mediul online a luat o amploare deosebită piața ponturilor plătite. Ele prezintă cote mari, iar tipsterii care pretind bani „garantează” că sunt sigure. De fapt, singurul lucru sigur este că cei care le cumpără se înșală crezând că vânzătorul are informații din interior despre blaturi.

Să fie clar, nu există pariuri sigure. Se poate vorbi, însă, de pariuri profitabile pe termen lung. Pentru a vedea care sunt acelea, îți recomand să te înscrii într-o comunitate de pariori. Pe forumul comunității vei găsi sfaturile jucătorilor, bazate pe experiențele personale. Iată câteva idei:

Pariurile pe linii asiatice

Handicapurile asiatice ne oferă o marjă de siguranță mai mare decât orice altă opțiune de pariere. Recomandarea este să ne mulțumim cu cote mai mici, dar mai sigure. Pentru a fi pe plus pe termen lung, cel mai important este să nu avem multe pariuri cu miza pierdută integral.

Conform acestui principiu, un pariu pe „Dinamo 0 handicap asiatic” într-un meci cu FC Botoșani, la o cotă de 1.45, este mai indicat decât „victorie Dinamo”, la o cotă de 2.00. În cazul în care meciul s-ar termina la egalitate, miza ar fi recuperată.

Pariurile pe victoria echipei gazdă

Un parior povestea pe un forum că obișnuiește să parieze pe victoria echipei gazdă (dacă aceasta nu este clasată în top 4 în liga respectivă, caz în care cota este prea mică). Potrivit mesajului postat, rata pariurilor câștigătoare este de 80%.

Pariurile pe șansă dublă

Dacă cota pentru victoria echipei gazdă este mai mare, același parior recomandă pariul pe șansă dublă 1X. Alții indică drept profitabile pariurile pe X2, dacă echipele sunt de valori apropiate.

Pariurile recomandate de tipsterii care postează pe site-uri serioase

Site-urile pe care sunt postate ponturi gratuite de la tipsteri de încredere, pot fi o sursă de pariuri reușite: https://pariurix.com/ponturi/biletul-zilei. Performanțele din fiecare lună ale tipsterilor sunt afișate „pe bune”. Dacă cineva care furnizează ponturi este pe plus lună de lună, poți urma sugestiile lui cu încredere.

Pariurile pe total goluri

Dacă se înfruntă două echipe cu ofensive prolifice sau este un meci între o echipă cu atac bun contra unei formații cu apărare vulnerabilă, atunci sunt indicate pariurile pe „peste 1.5 goluri”. Cota nu este mare, dar șansele de câștig sunt însemnate.

O observație făcută de alt parior: jucătorii profesioniști nu pariază pe cornere sau pe cartonașe galbene, semn că nu sunt pariuri profitabile pe termen lung.

În pariuri nu e loc de realism sau pesimism, trebuie realism. Nu există formulă câștigătoare garantat, trebuie multă muncă pentru analizarea fiecărui meci.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.