JSport.roJSport.ro

Opțiunea Cash Out la pariuri sportive a fost introdusă de aproape toate casele de pariuri online de top. Ea îți permite să închizi un pariu aflat în desfășurare, indiferent că este vorba de pariu pre-meci sau live, simplu sau multiplu.

S-au construit și strategii în jurul acestei opțiuni, după modelul celor existente pe bursa de pariuri. De exemplu, pariezi că un meci echilibrat se va încheia cu remiză. Cu cât trece timpul și se menține egalitatea pe tabela de marcaj, cu atât scade cota X-ului, iar profitul tău în cazul în care dai Cash Out este mai mare. Este un mod de a juca, însă, de obicei, opțiunea este folosită ca un fel de asigurare în cazul pariurilor care nu merg spre direcția dorită. Suma pe care o primești este direct proporțională cu șansele reale pe care biletul le are să fie câștigător în momentul în care închizi pariul.

Situații în care poți folosi opțiunea

Casele de pariuri online au politici diferite în ceea ce privește Cash Out-ul. De la un operator la altul, opțiunea nu este oferită la toate meciurile, ci doar la cele din competiții importante. De asemenea, opțiunea nu poate fi activată la toate tipurile de pariuri. De aceea, atunci când dai click pe cotă înainte de a introduce miza, este bine să fii atent dacă respectivul pariu are sau nu Cash Out.

Sunt câteva situații clasice în care este bine să folosești această funcție:

  1. Ai pariat pe victoria gazdelor, iar acestea conduc la un moment dat, în repriza secundă, dar oaspeții au preluat controlul meciului și este foarte probabil să egaleze. Ai de ales între a închide pariul, obținând un profit mai mic decât cel estimat la înregistrarea lui, și a risca să pierzi banii pariați.
  2. Pariezi pe victoria unei echipe, aceasta conduce, dar rămâne în inferioritate numerică. Dacă adversarul este de valoare cât de cât apropiată, există riscul ca meciul să nu se termine cu rezultatul înscris în acel moment pe tabelă. Este o soluție să apelezi la Cash Out.
  3. Poți apela la această opțiune chiar înainte de a începe meciul. Dacă ai pus un pariu pre-meci cu o zi înainte și afli despre indisponibilități de ultimă oră, care scad drastic șansele ca biletul să fie câștigător, ai posibilitatea să dai Cash Out înainte de startul evenimentului. Pierzi foarte puțin din miză.
  4. Tot despre limitarea pierderilor este vorba și în următoarele cazuri: ai pariat pe victoria uneia dintre echipe, dar vezi că meciul se îndreaptă spre egal. Închizi pariul pentru a nu pierde toată miza. De asemenea, se poate să fi pariat pe remiză și să înscrie una dintre formații. Dacă nu ești convins că se va restabili egalitatea, poți închide pariul. Recuperezi o parte din miză.
  5. Dacă ai jucat un bilet multiplu și mai stai într-un singur meci pentru a fi câștigător, poți pune o contră sau poți apela la Cash Out. Profitul obținut prin închiderea pariului poate fi chiar ok dacă ultimul meci este în desfășurare, iar rezultatul îți este favorabil.

Nu este bine să exagerezi

În toate cazurile prezentate mai sus vorbim despre posibilitatea ca pariul să fie compromis de anumite situații, nu despre o certitudine. De multe ori, se dovedește că era mai bine să nu închizi pariul. Utilizarea opțiunii Cash Out cu orice ocazie, pentru a fi sigur că nu pierzi miza, este strategie contraindicată pe termen lung. Până la urmă, a paria înseamnă a-ți asuma un risc.

Se pune întrebarea legitimă dacă nu cumva această facilitate este o capcană întinsă pariorilor de casele de pariuri online, pentru a-și limita ele pierderile. Totuși, să nu fim cârcotași. Un parior cu experiență are de câștigat de pe urma acestei opțiuni.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.