foto: Cosmina Măcicăşan

Universitatea Cluj a sărbătorit împlinirea celor 100 de ani printr-un amical cu PAOK Salonic, terminat nu neapărat bine pentru „şepcile roşii”, din punct de vedere al rezultatului.

Clujenii au primit cinci goluri de la o echipă mult superioară, Universitatea având în continuare mult de lucru până la începerea campionatului.

„A fost o sărbătoare până la urmă şi e irelevant rezultatul. Am întâlnit o echipă extrem de bună, care se pregăteşte de Champions League, dar pentru noi pot să spun că a fost un joc util, cu o echipă foarte bună. Jucătorii noi s-au mişcat bine, s-a văzut calitate la ei, dar nu am stat foarte bine cu pregătirea fizică pentru că doar de 12 zile am început şi nu putem face o analiză corectă. E mult de lucru, pentru că la orice echipă la care vin mulţi jucători omogenizarea durează”, a spus antrenorul clujenilor, Cristi Dulca.

Tehnicianul s-a referit şi la asistenţa din tribunele Cluj Arena, mult sub aşteptările organizatorilor de la Sports Festival, mai ales în momentul în care a fost acontat acest meci. „Cred că au fost 8, 9.000 de spectatori. Suficienţi vor fi doar când va fi plin stadionul”, a precizat Dulca.

Jucătorii lui „U” vor avea două zile libere, după care vor pleca într-un cantonament de 10 zile în Slovenia.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte