JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal masculin a Universităţii Cluj şi HC Sibiu s-au întâlnit azi, 21 octombrie, în Sala Sporturilor ,,Horia Demian” de la ora 13:00. Partida dintre cele două echipe a contat pentru etapa a VI-a a Diviziei A, Seria B şi s-a încheiat cu victoria clujenilor, 30-28 (15-13).

Antrenorul ,,alb-negrilor”, Ioan Ani-Senocico, este mulţumit de elevii săi, care se află la a doua victorie consecutivă, deoarece au reuşit să nu mai greşească pe finalul meciului.

,,M-am aşteptat să fie un meci dificil şi aşa a fost. HC Sibiu e o echipă foarte bine închegată, dar noi prin unitatea grupului am arătat că putem învinge orice adversar. Îmi felicit întreaga echipă pentru dăruire şi pentru atitudine. Am fost mai uniţi, mai concentraţi şi încep să fie tot mai puţine greşeli, mai ales pe finalul meciului. Avem o vacanţă binemeritată, de două săptămâni, în care să ne refacem puterile şi să mergem la Târgu-Jiu în speranţa unui joc foarte bun”, a spus Ioan Ani-Senocico, antrenorul clujenilor, la finalul partidei.

Următorul meci pentru ,,studenţi” va avea loc peste două săptămâni, 5 noiembrie, în deplasare cu CSU Constantin Brâncuşi Târgu Jiu.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.