JSport.roJSport.ro

Echipa a doua a CFR-ului a făcut primul antrenament în perspectiva noului sezon al Ligii a III-a, la aceeaşi oră la care prima echipă avea meciul amical din Polonia.

Fostul antrenor al formaţiei secunde, Gheorghe Barbu, s-a prezentat la reunirea de la baza “Napoca”, dar primul antrenament al micilor feroviari a fost condus de noul tehnician, Virgil Andronache.

În vârstă de 47 de ani şi fost antrenor la Sportul Studenţesc, Andronache a fost unul dintre antrenorii cu care oficialii CFR-ului au negociat în această vară. Cu Francisc Dican nu s-a ajuns la un numitor comun, iar Andronache a fost ales pentru a-l înlocui pe Gică Barbu, căruia nu i s-a mai prelungit contractul.

“M-a atras proiectul care este aici. M-a convins profesionalismul de aici şi nimic altceva. Am discutat despre nişte principii şi filosofia clubului, pentru că de-asta am şi ales să vin aici. Unul dintre obiectivele principale este ca, într-o perioadă medie şi lungă de timp, să apară mai mulţi jucători formaţi de academie spre echipa mare. Locul în clasament ni-l impunem singuri. Din moment ce eşti echipa a doua a campioanei României, băieţii trebuie convinşi şi educaţi cu mentalitatea de învingători. Lucrurile sunt simple”, ne-a spus noul antrenor al clujenilor.

La primul antrenament de ieri, desfăşurat pe terenul CUG, au participat 27 de jucători, inclusiv cei care au evoluat în Liga Elitelor sezonul trecut, plus câţiva aflaţi în probe. Între 6 şi 17 iulie, alb-vişiniii vor pleca într-un cantonament la Cheile Grădiştei, iar noul sezon al Ligii a III-a va începe la finalul lunii august.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Succes ! viitorul domnesti din sezonul 2016-2917 ar fi fost o a doua gasca nebuna (opinia mea) daca unii nu-si bateau joc de acel proiect !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.