JSport.roJSport.ro

Echipa a doua a Universităţii Cluj s-a întâlnit ieri, 12 august, în Cupa României, faza judeţeană cu Unirea Tritenii de Jos. Partida disputată la Baza Sportivă ,,Dan Anca” s-a încheiat cu victoria ,,U”-iştilor, 6-0.

Antrenorul Călin Sălăgean a primit întăriri de la echipa mare pentru acest meci, Lemac fiind chiar marcatorul unui gol şi căpitanul echipei în partida cu Unirea Tritenii de Jos.

După un start de repriză echilibrat, ,,U” a reuşit să ajungă mai mult în careul advers, iar Pintea (23) a deschis scorul. Lemac (38) a fost un ajutor de nădejde pentru echipa a doua a Universităţii, el marcând al doilea gol. Paleoca (43) şi Nemeş (49) puteau să aducă echipa din Triteni în avantaj, dar au ratat două penalty-uri când scorul era 2-0 pentru ,,U”, mingea lovind bara transversală. După aceste penalty-uri ratate, Unirea Triteni nu a mai fost la fel de motivată, iar Marin (63), Sălăjean (80 autogol), Cobârzan (84) şi Benko (87) au reuşit să o califice pe ,,U” în turul II al Cupei României, faza judeţeană, care va avea loc weekend-ul viitor.

Celelalte scoruri înregistrate până acum în Cupa României au fost:

Viitorul Feleacu – CS Floreşti 0-8

Sticla Arieşul Turda – AMEFA Cluj-Napoca 9-0

Progresul Vlaha – Inter Dezmir 3-0

Mai jos aveți o galerie foto de la meciul dintre Universitatea Cluj II şi Unirea Tritenii de Jos.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.