JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal masculin a Universităţii Cluj a debutat azi în Liga Zimbrilor, dar a pierdut la două goluri, 22-24 (10-14) meciul disputat cu CSM Bacău.

Din primele secunde băcăuanii au înscris, 0-2, iar clujenii au marcat după două minute, 1-2. CSM Bacău a început să se distanţeze şi să îşi păstreze avantajul de două-trei goluri. Pe finalul reprizei, “U” Cluj a ratat de patru ori consecutiv, iar echipa oaspete a intrat la vestiare în avantaj, 14-10.

În schimb, ,,studenţii” lui Ani-Senocico au marcat imediat după pauză şi au restabilit egalitatea, 14-14, dar oaspeţii şi-au revenit rapid în atac. CSM Bacău a reuşit să îşi păstreze avantajul de două goluri, 24-22, şi a câştigat partida, profitând şi de ratările clujenilor.

,,Am arătat bine o scurtă perioadă de timp, prea puţin. La ce aşteptări am eu de la ei prea puţin. Cred că azi diferenţa s-a făcut la bancă. Din păcate, avem jucători nou-veniţi care nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică, tactică, au stat de mult timp şi nu pot să îşi aducă aportul 100% la echipă. Nu pot decât să îi felicit pentru dăruirea lor, pentru modul în care s-au luptat până la sfârşit. Avem foarte mult de muncit dacă vrem să ajungem sus”, a declarat la finalul jocului Ioan Ani-Senocico, antrenorul clujenilor.

Cel mai bun marcator al Universităţii a fost Daniel Hordoan cu şapte goluri, urmat de Alexandru Coman cu patru goluri. Cele mai multe goluri pentru oaspeţii le-a înscris Gabriel Cotinghiu, 7, urmat de Alexandru Juverdianu, 4.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Eu n-as fi inscris echipa in liga mare. E inca o echipa de copii, care joaca handbal de curtea scolii. Singurul jucator care are cat de cat fata de liga mare e Alex Coman. Sincer, nu e vina nimanui, doar ca poate era bine sa se mai astepte un an in liga a doua. O sa fim ciuca batailor tuturor, si e pacat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.