JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a jucat etapa a VI-a a Ligiii a III-a pe teren propriu contra Viitorului Ghimbav. Partida care s-a disputat azi, 30 septembrie, pe Cluj Arena a decis ca învingătoare să fie Universitatea Cluj cu 7-2.

“U” Cluj a avut un start de repriză bun, iar Ursu a deschis scorul în minutul 10 cu şut care a rupt plasa, 1-1. Meciul a fost oprit vreme de câteva minute pentru a se remedia problema. După reluarea meciului, Goga şi Ursu s-au mai apropiat de poarta adversă, dar fără succes. Minutul 28 a fost cu ghinion pentru apărarea ,,alb-neagră” fiindcă Takacs şi-a dat autogol, lăsându-şi portarul neputincios, 1-1. Ursu (37) a majorat scorul pentru Universitatea Cluj, 2-1, acesta fiind şi scorul pauzei.

,,Studenţii” au început în forţă a doua repriză, iar Greu (52) a majorat diferenţa dintre cele două echipe, asigurând liniştea în echipa sa, 3-1. Abrudan (72) a marcat al patrulea gol pentru echipa sa, iar Sergiu Mihai a redus din diferenţă două minute mai târziu, 4-2. Takacs (82), Goga (87 p.) şi Haţiegan (90) au fost ultimii marcatorii ai partidei, iar “U” Cluj este la a doua victorie consecutivă cu Adrian Falub pe banca tehnică.

Universitatea Cluj

12
Dinu
13
Manu
17
Cordoş ↓
25
Onicaş
8
Takacs
14
Micaş ↓
29
Giurgiu
15
Ursu ↓
23
Greu
77
Hordouan ↓
18
Goga

Au mai intrat: Abrudan, Haţiegan, Lemac, Moldoveanu. Antrenor: Adrian Falub.

Viitorul Ghimbav

1
Rusu
19
Pavel
15
Rotaru ↓
13
Ghinea
16
Munteanu
18
Mihai R. ↓
7
Tudorache
9
Paraschiv
17
Cincu
8
Drugă
10
Chingaru

Au mai intrat: Mihai S., Foiciuc . Antrenor: Vasile Solomon.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.