JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj şi ACS Comuna Recea s-au întâlnit azi, 13 septembrie, în turul III al Cupei României pe Cluj Arena. Câştigătoarea a fost ,,U” cu 5-1, golurile fiind marcate de Micaş (29), Ursu (64), Haţiegan (69), Lemac (77) şi Goga (89), respectiv Chinde (6).

Recea a intrat mai motivată pe teren astfel că în minutul 6 a deschis scorul prin Chinde, 0-1. Maramureşenii au intrat tot mai mult în jumătatea de teren adversă, iar Manu a respins, de pe linia porţii, şutul trimis de Chinde (24) după o greşeală în apărarea universitarilor. ,,U” s-a chinuit 29 de minute să intre în careul advers, iar după un assist al lui Haţiegan, Micaş a stabilit egalitatea pe tabelă, 1-1. Cu un Goga şi un Micaş care au încercat să îşi aducă echipa în avantaj, tabela a rămas neschimbată până la pauză.

După revenirea de la vestiare Universitatea s-a apropiat mai mult de poarta lui Bota, iar Haţiegan (54) şi Goga (55) au ratat două ocazii importante care puteau să modifice tabela în favoarea lor. ,,Alb-negrii” au arătat că îşi doresc victoria, iar Ursu (64) a înscris pentru 2-1 după o centrare primită de la Goga şi o ieşire greşită a portarului advers.

Minutul 69 i-a adus Universităţii un avantaj considerabil după ce Manu şi Haţiegan au contribuit pentru marcarea celui de-al treilea gol, 3-1. Lemac (77) şi Goga (89) au înscris ultimele două goluri ale partidei, iar Universitatea s-a calificat în turul IV al Cupei României, 5-1.

“U” Cluj

33
Dinu
13
Manu
17
Cordoş
4
Abrudan
8
Takacs
29
Giurgiu
10
Florescu
14
Micaş
18
Goga
7
Lemac
9
Haţiegan

Au mai intrat: Ionescu, Ursu, Moldoveanu. Antrenor: Marius Popescu.

ACS Comuna Recea

1
Bota
11
Gherman
6
David
80
Urs
4
Paşca
8
Asăujan
17
Ciocan
7
Giurgiu
10
Chinde
13
Oşan
9
Opriş

Au mai intrat: Bandula, Revesz, Dunca. Antrenor: Romulus Buia.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.