JSport.roJSport.ro

FC Universitatea Cluj a reînceput Liga III cu o partidă pe teren propriu disputată azi, 10 martie, împotriva formaţiei FC Unirea Dej. Jocul de pe Cluj Arena s-a încheiat cu victoria “U”-iştilor, 2-0.

Jocul dintre cele echipe a fost echilibrat, cea mai mare ocazie semnând-o Florescu din 6 metri în minutul 19, după o centrare din partea dreaptă. Jucătorul Unirii Dej, Popescu (29), a fost aproape de a marca, dar şutul său s-a dus peste tranversală.

Ursu (40) a scos penalty şi tot el a fost cel care l-a ratat, scorul fiind neschimbat şi la pauză, 0-0. Penalty-ul a fost apărat de portarul francez Kodion, care a jucat şi pentru Metz în Ligue I.

Florescu (52) putea să deschidă scorul în repriza secundă, dar lovitura sa de cap s-a dus puţin peste poarta dejeană. Cele două echipe au continuat să joace echilibrat, neoferind ocazii importante la cele două porţi. Nou-intraţii, Goga şi Haţiegan au colaborat şi au deschis scorul în minutul 64, 1-0, ultimul fiind cel care a trmis balonul în poartă.

După acest gol, spiritele s-au încins pe Cluj Arena, “U”-iştii apropiindu-se mai mult de poarta adversarilor. Abrudan (68) a ratat o ocazie mare de a marca din faţa porţii, după o pasă venită de la Ene. Atacantul venit de la Academia lui Gheorghe Hagi, Ene (75), a marcat al doilea gol pentru Universitatea Cluj, Goga oferindu-i pasa decisivă, 2-0.

În minutul 88, Giurgiu a semnat o ocazie importantă, mingea ducându-se milimetric pe lângă stâlpul din dreapta porţii. Universitatea a începul returul cu o victorie, 2-0, şi rămâne liderul clasamentului cu 38 de puncte, refăcând distanţa de patru puncte faţă de Ighiu, existentă înaintea etapei. Deşi au bifat a noua înfrângere la rând, schimbările din această iarnă ale dejenilor au adus un plus echipei, iar jocul arătat astăzi e promiţător pentru acest retur.

Universitatea Cluj

12
Dinu
13
Manu
17
Cordoş
4
Abrudan
8
Takacs
14
Micaș
29
Giurgiu (C)
10
Florescu
7
Ursu
9
Ene
77
Hordouan

Au mai intrat: Haţiegan, Goga, Greu, Telcean. Antrenor: Adrian Falub.

FC Unirea Dej

1
Kodion
21
Hîmpea
29
Kiş
6
Kovacs
24
Podină
94
Şerban
8
Itu
11
Popescu
10
Muntean
9
Ferhaoui
20
Boje

Au mai intrat: Fl. Blaj, Salif, Kocşi. Antrenor: Pino Murgia.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.