Nu le mai spune celorlalți cum să parieze, ci arată-le cât de bun ești participând la concursul de predicții Predictor organizate de către comunitatea pariorilor din România. Rezultatele tale vor fi publice și astfel vei avea ocazia să le arăți tuturor cât de bun ești și chiar să câștigi premii săptămânal dacă te afli printre cei mai buni!

Nu mai pierde timpul: Intră pe pagina de concurs predictor.pariurix.com, înregistrează-te pe site dacă nu ai cont deja și acceptă termenii și condițiile competiției pentru a te înscrie.

Va trebui să adaugi 4 predicții pentru fiecare meci propus la concurs în fiecare etapă și le vei putea schimba ulterior, până la închiderea etapei: “Rezultatul meciului: 1X2“, “Ambele echipe marchează“, “Peste/Sub 2.5 goluri” și “Total cornere – Exact“. Primele 3 sunt pronosticuri la care ai două variante de răspuns, în timp ce ultimul este variabil, așa că va trebui să introduci manual o cifră reprezentând numărul exact de cornere pe care îl anticipezi pentru fiecare partidă. Punctajul acestei ultime opțiuni este răsplătit însă pe măsură, cu mai multe puncte decât toate celelalte 3 predicții la un loc!

Condițiile de participare sunt să ai 18 ani împliniți și să ai reședință în România. Nu uita că trebuie să ai toate aceste predicții completate pentru a fi luat în calcul într-o etapă, altfel toate ponturile tale vor fi ignorate.

Cei mai buni pariori la finalul etapei conform clasamentului vor fi recompensați astfel:

  • Tipster #1 – 380 RON
  • Tipster #2 – 260 RON
  • Tipster #3 – 190 RON
  • Tipster #4 – 75 RON
  • Tipster #5 – 45 RON

Apoi, la finalul lunii se va ține cont de clasamentul general și cei mai eficienți tipsteri vor fi premiați:

  • Tipster #1 – 950 RON
  • Tipster #2 – 380 RON
  • Tipster #3 – 260 RON
  • Tipster #4 – 190 RON
  • Tipster #5 – 120 RON

Cu ajutorul acestui format de premiere oricine poate să prindă un premiu, adică atât cei care mai nimeresc câte un bilet senzațional, cât și cei care joacă metodic, bazat mai mult pe statistici și pe rezultate obținute a la long. Totuși, indiferent de profilul tău de parior, te rugăm să citești cu atenție regulamentul înainte de toate, că să nu cumva să ai surprize neplăcute.

Ai dreptul să joci folosind un singur cont, iar cei care trișează vor fi excluși. Câștigătorii concursului Predictor vor fi premiați în termen de maxim 30 de zile de la anunțarea lor.

Nu uita să te distrezi și să-ți provoci prieteni în această competiție în care participarea este complet gratuită. Predictor dorește să readucă plăcerea de a lansa predicții fără nici un fel de risc, însă cu posibilitatea de a oferi premii celor mai talentați tipsteri români.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte