JSport.roJSport.ro

Dragi pariori clujeni, se întră în cea de-a doua săptămână de concurs! Comunitatea pariorilor din România, PariuriX.com, a pus la bătaie nu mai puțin de 4 tablete la începutul acestei luni, care pot fi câștigate în fiecare săptămână de către un parior. Nu te gândi să te dai bătut pentru că odată la 7 zile clasamentul se resetează, așa că ai șanse de câștig la fel de mari ca oricare alt participant!

Premiile constau în tablete SAMSUNG Galaxy Tab E T560 de 9.6 inch, care cântăresc numai 490 de grame, având dimensiuni practice și un înveliș antialunecare. Tabletele sunt dotate cu procesoare Quad-Core de 1.3GHz, 1.5GB de memorie RAM și 8GB de memorie internă de stocare, care poate fi upgradată de către utilizator până la 128GB prin intermediul unui card micro SD, dar și cu două camere de luat vederi. Cu alte cuvinte, este vorba despre un centru mobil de divertisment, care le va permite fericiților câștigători să urmărescă video-uri, să asculte muzică, să navigheze pe internet și chiar să parieze din mers.

Cine și cum poate participa?

Dacă ai împlinit vârsta de 18 ani și ai domiciliul în România poți participa la concursul „Jurnalul Săptămânii”, înregistrându-te pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară (dacă nu ai cont deja, caz în care îl poți folosi pe cel existent).

După crearea contului asigură-te că postezi un comentariu sau un mesaj pe forum sau pe site și apoi deschide-ți un jurnal cu subiectul de forma: „Jurnal pariuri sportive Nume de Utilizator”. Apoi, plasează link-ul jurnalului nou creat în subiectul aferent concursului de pe forum pentru a-ți confirma participarea. Asta este tot: în doar câteva minute te poți înscrie, ce mai aștepți!?

Cum pot câștiga una dintre cele 4 tablete SAMSUNG Galaxy?

După cum spunea, fiecare săptămână de concurs presupune o resetare. Pentru a fi eligibil pentru câștigarea premiului trebuie să te asiguri că postezi în cel puțin 5 din cele 7 zile ale fiecărui mini concurs câte o predicție care are cote cuprinse între 1.50 și 2.50, cu cel puțin 6 ore înainte de începerea evenimentului sportiv.

Se vor juca exclusiv pariuri individuale – cel mult unul pe zi, excluzându-le pe cele cu returnare parțială sau totală de miză, iar concurenții sunt obligați să atașeze și o captură de ecran în care să se vadă cota aleasă de pe site-ul unuia dintre cei 5 operatori de top care sponsorizează acest concurs:, Unibet, Betfair, Netbet, Sportingbet și Betano.

La final de săptămână fiecare concurent va trebui să-și calculeze profitul și să-l posteze în subiectul de concurs de pe forum. Cel mai profitabil parior al fiecărei săptămâni va câștiga o tabletă!

Chiar nu ai de ce să nu încerci să le dovedești tuturor că te pricepi la pariuri, întrucât poți avea numai de câștigat! Citește regulamentul cu atenție pe forum-ul PariuriX.com, află toate detaliile și asigură-te că vei fi eligibil pentru ridicarea premiului. Multă baftă la concurs!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.