JSport.roJSport.ro

Pariorii din Cluj  joacă în număr la pariuri online pentru că și-au dat seama că este foarte avantajos!

Specialiștii din echipa PariuriX.com au explicat în nenumărate rânduri de ce pariorii preferă pariurile pe internet. Practic, jucând online, nu se mai plătește taxa de 5% la plasarea fiecărui bilet și în cazul în care rezultatul este câștigător, pariorul nu trebuie să plătească imediat impozitul către ANAF, ci doar în momentul în care efectuează o retragere. Astfel, are practic un control mai bun și asupra plafonului de impozitare, putând să nu depășească 1% impozit, atâta timp cât nu efectuează o retragere mai mare de aproximativ 15.000 de Euro. Totodată, această facilitate le permite tuturor pariorilor de pe online să ruleze de un număr nelimitat de ori câștigurile înainte de a plăti impozitul pentru ele.

De asemenea, cotele oferite de casele de pariuri online sunt de cele mai multe ori suficient de mari cât să mulțumească orice jucător. În plus, orice parior se poate înregistra la mai mulți operatori (lucru recomandat de către profesioniști) și poate accesa cele mai mari cote din piață de fiecare dată când plasează un pariu.

Pe lângă ofertele imbatabile și recurente pe care le propun operatorii de pariuri online, pariurile pe internet oferă o facilitate aparte, și anume „Cash Out”. Închiderea pariurilor se poate face fie pentru a asigura un câștig înainte de terminarea partidelor, fie pentru a reduce din pierderi, în momentele în care jucătorul realizează că nu mai are șanse de a câștiga pariurile jucate.

Toate aceste avantaje au fost expuse în nenumărate rânduri și de Cădar Marius – fondatorul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România. De altfel, expertul care a ajutat zeci de mii de pariori români să migreze online a fost și una dintre vocile cele mai răsunătoare care au confirmat progresul pieței autohtone de pariuri online:

“Am discutat în primele două luni cu sute de pariori din Cluj și din țară, am muncit și 16 ore pe zi pentru a-i ajuta să înțeleagă avantajele pariurilor online, și se pare că suntem pe drumul cel bun. Numărul jucătorilor care aleg să revină online sau să joace pentru prima dată pe internet crește considerabil. Consider că până la finalul anului, creșterea de peste 20% a pieței de pariuri online – așa cum este anticipată de mine – va fi posibilă fără prea multe complicații,” a declarat Cădar Marius, expertul care se bucură de o experiență de peste 15 ani în domeniu.

Primul autor al unei cărți tipărite în România care are ca subiect pariurile sportive a dezvăluit și motivele pentru care mulți pariori au luat pauze de la pariurile pe internet, dar și felul în care i-a ajutat să revină și să câștige:

„Majoritatea celor care renunțaseră la online au făcut-o pentru că le este greu să se controleze. Aici i-am ajutat cu sfaturi și cei care au urmărit pagina mea de Facebook au jucat împreună cu mine recomandările specialiștilor PariuriX.com reușind astfel să dețină un control mai bun al banilor.”

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.