JSport.roJSport.ro

cjsport_ziar_de_cj_0Publicaţiile online CJSport şi Ziar de Cluj au semnat un parteneriat exclusiv de colaborare, astfel că, începând din această săptămână, cele mai importante ştiri din sport ale fiecărei zile vor putea fi citite şi pe site-ul ziardecluj.ro.

Înţelegerea a fost semnată pe o perioadă de un an, astfel că Ziar de Cluj, publicaţia cu cea mai diversificată ofertă editorială din Cluj-Napoca, se va îmbogăţi şi cu un conţinut sportiv.

„CJSport.ro are un mare potenţial şi mie îmi place să pariez pe produsele media mai tinere, dacă le văd potenţialul. Vom prelua ştiri de sport scrise curat şi ilustrate bogat, cu citarea sursei, în mod evident, astfel încât vom putea oferi cititorilor noştri o experienţă suplimentară pe Ziar de Cluj, care are, oricum, cea mai bogată ofertă editorială dintre publicaţiile locale. Clujul e tot mai bogat în evenimente sportive, are loc şi un reviriment interesant al sporturilor de echipă, altele decât fotbalul, aşa că sunt convins că va fi un pariu câştigător”, a spus directorul Ziar de Cluj, Liviu Alexa.

Dat fiind acest parteneriat, potrivit înţelegerii semnate, niciun ziar local nu va mai putea prelua de pe CJSport.ro articole în întregime, chiar şi cu citarea sursei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.