JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj va juca primul meci oficial din acest sezon la Orheiul Bistriței. Partida contra echipei Voința Cetate contează pentru primul tur al Cupei României şi va avea loc miercuri, 9 august, de la ora 17:30. 

Antrenorul Marius Popescu speră să se califice în următorul tur al Cupei României, chiar dacă terenul va fi un adversar în plus pentru ,,U” Cluj. Totodată, acesta a spus că în perioada următoare se va lua o decizie în privința lui Valentin Lemnaru.

,,Miercuri vom juca primul meci oficial al verii, în Cupa României, pe un teren destul de dificil, de lângă Bistrița, împotriva unei echipe, Voința Cetate, care va încerca să ne pună probleme. Sper să ne calificăm mai departe și să începem sezonul cu dreptul. Lemnaru se antrenează bine și urmează să ne edificăm în privința sa. E un jucător consacrat, un obișnuit al Ligii I, cu realizări importante în carieră. Își dă toată silința să răspundă cerințelor noastre, e ambițios, trage tare. Vom vedea în perioada următoare ce decizie vom lua și care va fi impactul său în cadrul echipei”, a declarat antrenorul Marius Popescu pentru site-ul oficial al echipei.

,,Studenţii” vor avea parte şi de susţinerea suporterilor la meciul cu Voinţa Cetate. Plecarea ,,Şepciilor Roşii” se va face în ziua meciului de pe platoul Sălii Sporturilor ,,Horia Demian” la ora 14:00, iar costul transportului este de 30 lei.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.